Romige champignonsaus voor pasta

    Romige champignonsaus voor pasta

    3keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een eenvoudige champignonsaus die je kunt serveren met pasta naar keuze, maar ook met gekookte rijst. Wanneer je de room toevoegt, roer deze erdoor en zet dan het vuur uit, anders zal de room schiften.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • extra vergine olijfolie om te bakken
    • 1 fijngehakte ui
    • 250 gr spek, fijngesneden
    • 500 gr champignons, fijngesneden
    • 1 ei
    • 300 ml slagroom
    • gehakte verse peterselie naar smaak
    • gehakte verse bieslook naar smaak
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bak de spek en ui in de olijfolie en bak tot de ui zacht is.
    2. Voeg de champignons toe en bak een paar minuten. Breek het ei erboven en roer het vervolgens allemaal door elkaar.
    3. Voeg de room, peterselie en bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper.
    4. Roer en zet het vuur uit. Maak het NIET te gaar, want de room zal dan schiften. Serveer met pasta.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren