Aardappelen met rozemarijn uit de oven

    Aardappelen met rozemarijn uit de oven

    2keer bewaard
    45min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Kleine stukjes aardappel op smaak gebracht met olijfolie en rozemarijn en in de oven gebakken. Heerlijk bij Italiaanse en Franse gerechten.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 grote aardappelen, geschild en in kleine stukjes gesneden
    • grote scheut olijfolie
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 eetlepel rozemarijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen tot ze net gaar zijn. Giet af.
    2. Meng de aardappelen, olie, peper, zout en rozemarijn. Leg op een bakplaat.
    3. Bak de aardappelen in de voorverwarmde oven tot ze krokant zijn, in ongeveer 30 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren