Bladerdeeghapjes met rundvleescurry en groente

    Bladerdeeghapjes met rundvleescurry en groente

    1keer bewaard
    1uur5min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze bladerdeeg pakketjes, gevuld met een mix van rundvlees, groenten, kokos en curry pasta, zijn zeer geschikt als hapje voor een borrel of als tussendoortje. Ze zien er niet altijd even mooi uit, maar dan weet je tenminste wel dat ze zelfgemaakt zijn!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 300 gr in blokjes gesneden mager rundvlees
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1 wortel, in kleine blokjes gesneden
    • 1 courgette, fijn gesneden
    • 75 gr diepvrieserwten
    • 1 teentjes knoflook, geperst
    • 400 ml kokosroom
    • 2 eetlepels Masaman curry pasta
    • 12 velletjes bladerdeeg

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C.
    2. Bak het rundvlees en de ui in rondom bruin in een koekenpan.
    3. Zodra het bruin is voeg je de resterende ingrediënten toe (behalve het deeg) en laat op lage temperatuur gedurende ongeveer een half uur sudderen (of langer, afhankelijk van hoe zacht je je groenten wilt).
    4. Haal van het vuur en laat een paar minuten afkoelen. Schep het mengsel in het midden van elk vierkantje bladerdeeg. Vouw ze diagonaal, en verzegel ze door op de randen te drukken ​​met een vork.
    5. Leg ze op een bakplaat in het midden van de oven en bak 20-25 minuten, totdat ze goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren