Cocktailsaus voor vis en zeevruchten

    (3)

    Een beproefde saus. Serveer bestrooid met paprikapoeder over de saus en gegarneerd met een takje peterselie. Een chef-kok gaf het me in de jaren '60 toen iedereen garnalencocktail serveerde als voorgerecht bij een etentje.


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 ml mayonaise
    • 1 eetlepel ketchup
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 1 theelepel citroensap
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 1/2 theelepel room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. In een middelgrote kom meng je alle ingrediënten voorzichtig samen tot ze gecombineerd zijn. Dek af en laat 1 uur in de koelkast staan.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties