Cocktailsaus voor vis en zeevruchten

    Cocktailsaus voor vis en zeevruchten

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    5min


    Maak dit als eerste!

    Een beproefde saus. Serveer bestrooid met paprikapoeder over de saus en gegarneerd met een takje peterselie. Een chef-kok gaf het me in de jaren '60 toen iedereen garnalencocktail serveerde als voorgerecht bij een etentje.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 ml mayonaise
    • 1 eetlepel ketchup
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 1 theelepel citroensap
    • 1/2 theelepel kerriepoeder
    • 1/2 theelepel room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. In een middelgrote kom meng je alle ingrediënten voorzichtig samen tot ze gecombineerd zijn. Dek af en laat 1 uur in de koelkast staan.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren