Spaghetti met chorizo en tomaat

    Spaghetti met chorizo en tomaat

    2keer bewaard
    40min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudige heerlijke doordeweekse maaltijd. Spaghetti in een saus met chorizo, tomaat en witte wijn. Serveer met verse basilicum en knoflookbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • olijfolie
    • 1 ui, fijngehakt
    • handvol kleine blokjes chorizo
    • goede scheut witte wijn
    • 1 blik tomatenblokjes
    • snufje gedroogde oregano
    • een snufje paprikapoeder
    • peper en zout
    • scheutje tomatenpuree
    • 1 tomaat gesneden
    • spaghetti om erbij te serveren
    • geraspte parmezaanse kaas om erbij te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verhit een pan met olijfolie op matig vuur en bak de uien glazig. Voeg de chorizo ​​toe en bak een paar minuten.
    2. Voeg de wijn toe en laat een minuut zachtjes koken. Voeg de tomaten, oregano, paprikapoeder, peper, zout en tomatenpuree toe. Breng aan de kook en laat vervolgens minstens 30 minuten sudderen.
    3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Ondertussen voeg je de verse gehakte tomaten toe aan de saus.
    4. Giet de pasta af en roer door de saus. Roer goed en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren