Taco dip uit de slowcooker

    Taco dip uit de slowcooker

    3keer bewaard
    2uur15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is iets zeer smakelijks dat je kunt bereiden voor een feestje en dan gewoon kunt laten staan. Tip: om deze dip warm te houden gedurende het hele feestje, laat het dan in de slowcooker staan op de lage stand.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 225 gr rundergehakt
    • 175 gr bevroren maïs
    • 1 kleine ui, fijngehakt
    • 125 ml salsa
    • 125 ml milde tacosaus
    • 250 gr jalapeños pepers, in blokjes gesneden
    • 1 pot zwarte olijven in plakjes gesneden
    • 250 gr geraspte kaas
    • naturel tortillachips
    • zure room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur15min 

    1. Bak het gehakt in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig hoog vuur al roerend bruin en rul. Laat uitlekken en gooi het vet weg, schep het dan in de slowcooker.
    2. Voeg maïs, ui, salsa, tacosaus, jalapenos en olijven toe en meng goed. Zet het deksel erop; laat 2 tot 4 uur sudderen op de laagste stand.
    3. Net voor het opdienen, roer je de kaas erdoor. Serveer met chips en zure room.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren