Thaise marinade

    (1)

    Een perfecte nootachtige Thaise marinade: heerlijk voor kip of rundvlees. Je kunt het ook proberen met varkensvlees. Bereid op de barbecue of onder de grill na het marineren.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 flinke kop marinade

    • 8 eetlepels pindakaas
    • 60 ml water
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 3 eetlepels citroensap
    • 2 eetlepels bruine suiker
    • 2 lente-uitjes, fijngesneden
    • 1 rode peper, gesneden en zonder zaadjes (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng alle ingrediënten en voeg vlees naar keuze toe. Laat in de koelkast minstens een uur marineren.
    2. Indien gewenst, kun je de resterende marinade gebruiken om het vlees te bedruipen, maar kook de marinade dan wel 2-3 minuten, alvorens te gebruiken!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties