Thaise marinade

    Thaise marinade

    4keer bewaard
    15min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een perfecte nootachtige Thaise marinade: heerlijk voor kip of rundvlees. Je kunt het ook proberen met varkensvlees. Bereid op de barbecue of onder de grill na het marineren.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 flinke kop marinade

    • 8 eetlepels pindakaas
    • 60 ml water
    • 3 eetlepels sojasaus
    • 3 eetlepels citroensap
    • 2 eetlepels bruine suiker
    • 2 lente-uitjes, fijngesneden
    • 1 rode peper, gesneden en zonder zaadjes (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng alle ingrediënten en voeg vlees naar keuze toe. Laat in de koelkast minstens een uur marineren.
    2. Indien gewenst, kun je de resterende marinade gebruiken om het vlees te bedruipen, maar kook de marinade dan wel 2-3 minuten, alvorens te gebruiken!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren