Zwarte bonensalsa

    (206)

    Dit is een heerlijke salsa naar Mexicaans recept! Boordevol zwarte bonen, maïs, tomaat en ui. Voor feestjes kan ik er nooit genoeg van maken! Als u de tijd hebt 24 uur voor serveren in de koelkast zetten en heerlijk met tortillachips.


    209 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 40 

    • 3 blikjes (400 gr) zwarte bonen, uitgelekt en afgespoeld
    • 1 blikje (340 gr) zoete maïs, uitgelekt
    • 1 blikje (400 gr) gezeefde tomaat, gedeeltelijk uitgelekt
    • 2 tomaten, in stukjes
    • 2 bosjes lente-ui, fijngesneden
    • 1-2 groene chilipepers, ontlijst en fijngesneden
    • 1 bosje verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een grote kom alle ingrediënten mengen. Minstens 8 uur (of een nacht) in de koelkast laten staan alvorens te serveren.

    Tip:

    Als je geen zwarte bonen uit blik kunt vinden, dan kun je ook gedroogde gebruiken.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (206)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties