Vis met kokosmelk

    Vis met kokosmelk

    2keer bewaard
    30min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Vis wordt gekookt in kokosmelk en gekruid met kruiden zoals curry en annatto zaden (voor de kleur).

    Ingrediënten
    Porties: 7 

    • 1 kg zeebaars (of andere vis naar keuze)
    • 1 limoen
    • 1 dessertlepel kerrie
    • 1 theelepel zout
    • peper naar smaak
    • 1 theelepel annatto poeder
    • 1 grote ui, gesnipperd
    • 3 teentjes knoflook, geplet en fijngehakt
    • 1 liter kokosmelk
    • 1 tomaat, in stukjes
    • 1 paprika, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Bestrooi de vis met citroensap en laat 5 minuten marineren.
    2. Spoel de vis snel af en doe in een steelpan.
    3. Breng op smaak met kerriepoeder, zout, peper, annatto, ui en knoflook.
    4. Voeg een kopje kokosmelk toe.
    5. Breng aan de kook en voeg de tomaten, paprika en de rest van de kokosmelk toe.
    6. Laat 15 minuten koken, roer af en toe, haal dan van het vuur. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren