Wortelcake uit de blender

    Wortelcake uit de blender

    1keer bewaard
    55min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een ander soort wortelcake. Het beslag wordt in de blender gemaakt en er wordt geen glazuur gebruikt.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 3 middelgrote wortelen, geschild en fijngesneden
    • 3 eieren
    • 240 ml olie
    • 400 gr suiker
    • 250 gr bloem
    • 1 eetlepel bakpoeder
    • 1 mespuntje zout
    • boter voor in de pan
    • bloem voor bestrooien

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Meng wortel, ei, olie en suiker in een keukenmachine of blender, voeg de bloem (gemengd met bakpoeder en zout) geleidelijk toe. Pureer tot een min of meer glad beslag.
    3. Vet een tulbandvorm in en bestrooi met wat bloem. Giet het beslag erin. Bak 40 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren