Zelfgemaakte cognacboter

    Zelfgemaakte cognacboter

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een makkelijke zelfgemaakte cognacboter om te serveren met traditionele Engelse fruit pudding en Kerstmis pudding. Je kan ook rum gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 175 gr ongezouten boter, in blokjes
    • 150 gr zacht lichtbruine suiker
    • 90 ml cognac

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snijd de koude boter ongeveer een half uur voor serveren, zodat het bijna op kamertemperatuur zal zijn.
    2. Klop de boter 1 minuut met en mixer. Voeg de suiker toe en klop samen tot een luchtig geheel. Voeg de cognac een theelepel per keer toe, blijf voortdurend roeren.
    3. Schep de cognacboter in een kom en zet in de koelkast. Dek af met plastic folie als je het niet dezelfde dag gebruikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren