Gevulde eieren met champignons

    Gevulde eieren met champignons

    16keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke gevulde eieren met een mengsel van champignons, ui, komijn, mayo en eigeel. Goed vantevoren te maken voor een feestje.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 8 gevulde eieren

    • 4 eieren
    • 150 gr champignons, fijngehakt
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 ui, fijngehakt
    • 1/4 theelepel komijn
    • 2 eetlepels plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Leg de eieren in een pan met gezouten water. Breng aan de kook en laat de eieren in ongeveer 10-15 minuten hard koken. Giet af en laat de eieren afkoelen.
    2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak hierin de ui op middelhoog vuur, ongeveer 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak tot het meeste vocht is opgenomen/verdampt.
    3. Pel de eieren en snij ze in de lengte door de helft. Verwijder het eigeel en meng dit met komijn en mayonaise. Roer goed door en meng dan het champignonmengsel erdoor.
    4. Vul elke eiwithelft met een royale schep van de vulling. Serveer direct, of bewaar in de koelkast voor later.

    Video

    Gevulde eieren op 3 manieren
    Gevulde eieren op 3 manieren

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren