Garnalen met gember en citroen

    (1)
    10 minuten

    Deze kleine spiesjes met gember geven een beetje een exotisch gevoel. Ideaal als zomers aperetief of tijdens een picknick op het strand.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr gamba's of grote garnalen
    • 5 cm verse gember, schoongemaakt en fijngehakt
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 eetlepel verse koriander, fijngehakt
    • sap van 1 limoen
    • 1 druppel Tabasco

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe alle ingrediënten in een afsluitbare plastic zak en schud goed door.
    2. Leg 2 uur in de koelkast.
    3. Rijg de garnalen aan spiesjes en bestrijk met de marinade. Serveer gekoeld.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    KristinWaterplas
    0

    Lekker!  -  31 mrt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties