Garnalen met gember en citroen

    (1)
    10 minuten

    Deze kleine spiesjes met gember geven een beetje een exotisch gevoel. Ideaal als zomers aperetief of tijdens een picknick op het strand.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr gamba's of grote garnalen
    • 5 cm verse gember, schoongemaakt en fijngehakt
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 eetlepel verse koriander, fijngehakt
    • sap van 1 limoen
    • 1 druppel Tabasco

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe alle ingrediënten in een afsluitbare plastic zak en schud goed door.
    2. Leg 2 uur in de koelkast.
    3. Rijg de garnalen aan spiesjes en bestrijk met de marinade. Serveer gekoeld.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    KristinWaterplas
    0

    Lekker!  -  31 mrt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren