Jeera Aloo (Indiaas vegetarisch recept)

    Jeera Aloo (Indiaas vegetarisch recept)

    2keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een vegetarisch Indiaas recept van aardappelen met komijn. Een eenvoudig recept, origineel en overheerlijk.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 5 aardappelen
    • een kleine theelepel komijn
    • een klein stukje gember, geraspt
    • 2 teentjes knoflook, geraspt
    • 2 theelepels kerrie
    • 2 eetlepels olie
    • een beetje zout
    • een beetje koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
    2. Verhit een koekenpan. Zodra de pan heet is, voeg je de olie toe. Voeg komijn en knoflook en gember toe. Voeg dan de aardappelen toe (meng). Voeg na een minuut kerriepoeder en zout toe (meng). Voeg een beetje water toe, doe de deksel op de pan en laat nog 5 minuten koken.
    3. Snijd de koriander fijn.
    4. Als de aardappelen nog niet gaar zijn, voeg dan een beetje water toe en laat nog een paar minuten koken. Als ze gaar zijn, neem ze uit de pan.
    5. Garneer met koriander.

    Tip

    Je kunt aan het einde ook wat vers citroensap toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren