Appel-rabarbercompote

    Appel-rabarbercompote

    2keer bewaard
    50min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Deze compote is heerlijk als bijgerecht bij een warme maaltijd of juist als dessert, bijvoorbeeld met een rijstpudding.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 500 gr rabarber
    • 500 gr appels (granny smith)
    • 100 gr witte basterdsuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Was de rabarber en snijd ze in kleine stukjes van 1 cm lang, niet groter.
    2. Schil de appels en snijd deze in dunne plakjes.
    3. Doe alles in een pan met de suiker. Kook minstens 30 minuten op laag vuur.
    4. Voeg suiker toe na het koken, als je de compote wat te bitter vindt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren