Hartige muffins met pesto en zalm

    Hartige muffins met pesto en zalm

    1keer bewaard
    1uur


    7 personen hebben dit gemaakt

    Sinds ik hartige cakes en muffins hebt ontdekt, kan ik er niet mee stoppen om nieuwe recepten te bedenken! Ik had nog wat zalm, pesto en geraspte kaas over en voilà, zie hier het recept!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 muffins

    • 3 eieren
    • 140 g bloem
    • 1 zakje gist
    • 60 mlolijfolie
    • 10 ml melk
    • 2 eetlepels pesto
    • 100 g Gruyère, geraspt
    • 100 g verse zalm (gaar)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 190C.
    2. Klop 3 eieren met een garde goed door zoals je doet om een omelet te maken. Voeg gezeefde bloem toe en meng door met een houten lepel. Voeg de droge gist, olijfolie en melk toe en meng door.
    3. Voeg pesto, Gruyère en de stukjes zalm toe en schep door.
    4. Giet het mengsel in muffinvormpjes (muffinbakplaat) en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren