Bananencake met chocola

    Bananencake met chocola

    5keer bewaard
    55min


    5 personen hebben dit gemaakt

    De stukjes extra pure chocolade geven een andere, bijzondere smaak aan deze bananencake.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 3 hele rijpe bananen
    • 3 eieren
    • 140 gr poedersuiker
    • 150 gr bloem
    • 100 gr boter
    • 50 gr pure chocolade (90% cacao)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 180C.
    2. Klop de eieren met poedersuiker. Voeg gezeefde bloem en de gesmolten boter toe. Mix goed door.
    3. Pureer de bananen met een vork. Voeg toe aan het beslag.
    4. Snij de chocola in kleine stukjes en meng door het beslag.
    5. Vet een cakevorm in, schenk het beslag erin en bak 35 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren