Chili met kalkoen en pompoen

    Chili met kalkoen en pompoen

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ongelooflijk lekker. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is ongelooflijk lekker van smaak en erg makkelijk om te maken!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel plantaardige olie (bijv. zonnebloem- of olijfolie)
    • 1 grote ui, fijngehakt
    • 1/2 groene paprika, in stukjes
    • 1/2 gele paprika, in stukjes
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 450 gr kalkoengehakt
    • 1 blikje (400 gr) tomatenblokjes
    • 500 gr pompoenpuree
    • 1 1/2 theelepel chilipoeder
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • snufje zout
    • 70 gr geraspte (jong) belegen kaas
    • 115 gr zure room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olie in een grote wok op matig vuur en bak ui, groene paprika, gele paprika, en knoflook, tot ze zacht zijn. Voeg kalkoengehakt toe en bak bruin. Giet het vet af en voeg de tomaten en pompoenpuree toe. Breng op smaak met chilipeper, peper en zout. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat 20 minuten sudderen. Garneer met geraspte kaas en zure room.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren