Cake met chocola en amandelen

    Cake met chocola en amandelen

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    Mijn kinderen hebben me geholpen deze cake te maken en hebben de cake warm opgegeten, omdat de chocola nog zo lekker zacht was.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 3 grote eieren
    • 130 gr suiker
    • 4 eetlepels honing
    • 150 gr gesmolten boter
    • 180 gr bloem
    • snufje zout
    • half zakje bakpoeder
    • 100 gr chocolade in stukjes (of chocolate chips)
    • amandelschaafsel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de stukjes chocolade in de vriezer terwijl je het beslag maakt.
    2. Klop eieren en suiker in een kom, tot het lichtgeel en romig is.
    3. Smelt de honing en boter in een paar seconden in de magnetron. Meng goed door en roer dan door het eiermengsel.
    4. Voeg de bloem, zout en gist toe. mix goed door. Roer de chocoladestukjes erdoor.
    5. Giet het beslag in mini-cakevormpjes of een gewone cakevorm en bestrooi met amandelen.
    6. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven tot de cakes goudbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren