Vegetarische Chili

    (261)
    1 uur 10 minuten

    Dit is een goed basisrecept en vleeseters zullen nooit raden dat het vegetarisch is!


    29 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 350g Quorn Fijngehakt
    • 2 (400g) blikjes zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 2 (400g) blikjes kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1 (400g) blikje borlotti bonen
    • 2 (400g) blikjes tomatenblokjes
    • 340ml tomatensap
    • 5 uien, gehakt
    • 3 eetlepels chilipoeder
    • 1 1/2 eetlepels gemalen komijn
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt of 1 el knoflookpoeder
    • 2 laurierblaadjes
    • Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Doe alle ingrediënten in een grote pan. Breng zachtjes aan de kook, doe de deksel op de pan. Laat de chilli minstens 1 uur sudderen alvorens op te dienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (261)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    van
    7

     -  09 okt 2010

    van
    0

    Heerlijk en erg gemakkelijk! :-)  -  22 nov 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren