Recepten

Kip
Kip   (1232)
Pasta
Pasta   (933)
Taart en cake
Taart en cake   (1801)
Soepen
Soepen   (895)
Salades
Salades   (1063)
Brood
Brood   (372)
Hapjes
Hapjes   (915)
Vlees
Vlees   (3256)
Rijst
Rijst   (504)
Aardappels
Aardappels   (883)
Zalm
Zalm   (320)
Fruit
Fruit   (2528)

Trending

 
2 beoordelingen
 
45min

Boordevol vitaminen en vezels; een gezond en smaakvol alternatief voor gewone friet. Ze zijn het lekkerst op kamertemperatuur. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Christine L.

 
1 beoordeling
 
3uur30min

Een klassieke, traditionele Franse taart met aardbeien in de hoofdrol! Deze taart is perfect als verjaardagstaart, voor moederdag, of elke andere speciale gelegenheid. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: matoutina

 
8 beoordelingen
 
10min

Guacamole maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt vele varianten, maar dit is een basisversie, en als je het mij vraagt de lekkerste! Maak het grof of fijn, net wat je zelf het lekkerst vindt.

Recept van: Bob Cody

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Met deze leuke oranje cupcakes kan Koninginnedag of een spannende voetbalwedstrijd waar Oranje speelt niet meer stuk! Dat wordt een zoete overwinning!

Recept van: marian

 
2 beoordelingen
 
1uur15min

Recept om gewone cupcakes te maken. Je hebt hiervoor geen pakje cakemeel nodig. De cupcakes worden gemaakt van zelfrijzend bakmeel, boter, suiker en eieren.

Recept van: Madelief

Recepten voor Koningsdag

 
1 beoordeling
 
15min

Een heel leuk idee voor Koningsdag, aardbeien gedipt in witte chocola en blauwe suiker om zo de kleuren van de vlag te maken.

Recept van: marian

 
1 beoordeling
 
5min

Deze borrelhapjes in de vorm van oranje tulpen sieren elk feestje! Het is lekker, makkelijk en feestelijk Hollands. Leuk voor tijdens het WK of voor Koningsdag!

Recept van: SydCarter

 
1 beoordeling
 
10min

Een makkelijk en superlekker recept voor poffertjes! In dit recept zit geen gist, het hoeft dus niet een uur te rijzen. Er zit zelfrijzend bakmeel in. Wel zo makkelijk. Lekker met een klontje boter en poedersuiker, of stroop.

Recept van: stroopwafel