Recepten

Kip
Kip   (1235)
Pasta
Pasta   (934)
Taart en cake
Taart en cake   (1808)
Soepen
Soepen   (895)
Salades
Salades   (1070)
Brood
Brood   (373)
Hapjes
Hapjes   (919)
Vlees
Vlees   (3256)
Rijst
Rijst   (504)
Aardappels
Aardappels   (884)
Zalm
Zalm   (320)
Fruit
Fruit   (2539)

Trending

 
1 beoordeling
 
10min

Dit is een heerlijke, traditionele komkommersalade. Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld gekookte aardappelen en bloemkool, maar kan ook heel goed bij andere groenten.

Recept van: Dien

 
13 beoordelingen
 
1uur40min

Een waterdicht wafel recept dat zacht en krokant tegelijk is. De mogelijkheden zijn eindeloos - serveer met jam en boter voor een eenvoudige traktatie bij het ontbijt, of met slagroom of ijs en fruit voor een heerlijk dessert.

Recept van: Beran

 
7 beoordelingen
 
1uur

Deze gegratineerde aardappels zijn romig, heerlijk en makkelijk om te maken. De knoflook is optioneel, maar het geeft echt diepte aan de smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Magda

 
28 beoordelingen
 
35min

Zo maakte mijn oma altijd gehaktballen, en dan aangebraden in flink wat boter. Wat waren ze lekker! Maar nu heb ik het recept en maak ik ze regelmatig zelf.

Recept van: Chantal

 
Geen beoordelingen
 
50min

Rode bessen zijn perfect voor het maken van jam, door hun hoge pectinegehalte. We hebben een aantal rode bessenstruiken in onze tuin en elk jaar kijken we er weer naar uit om ze te kunnen plukken. Lekkere jam voor op brood, als basis voor sauzen en ook heerlijk bij vanilleijs!

Recept van: GailC

Cake

 
7 beoordelingen
 
1uur15min

Ik vind marmercake het lekkerst als de chocolade niet overheerst. Daarom meng ik slechts 1/3 van het beslag met cacaopoeder, zodat 2/3 van de cake zijn heerlijke vanillesmaak behoudt. Deze cake is altijd binnen no-time op!

Recept van: Marjel

 
3 beoordelingen
 
1uur35min

Dit is geen hartige cake, maar een zoete. Courgette kun je namelijk ook heel goed in taart en cake verwerken, net als wortels in worteltaart.

Recept van: Leontien

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een prachtige glutenvrije taart gemaakt zonder bloem, maar met amandelmeel, ricotta en een vleugje citroen. Een heerlijke zachte cake, erg geschikt voor Pasen.

Recept van: Chantal