Recepten

Kip
Kip   (1226)
Pasta
Pasta   (924)
Taart en cake
Taart en cake   (1795)
Soepen
Soepen   (892)
Salades
Salades   (1055)
Brood
Brood   (368)
Hapjes
Hapjes   (911)
Vlees
Vlees   (3256)
Rijst
Rijst   (503)
Aardappels
Aardappels   (881)
Zalm
Zalm   (318)
Fruit
Fruit   (2511)

Trending

 
3 beoordelingen
 
30min

In de jaren 70 waren Cevapcici helemaal in, bij ons in de familie werd het minstens 1 keer in de week gemaakt. Ik heb het oude recept teruggevonden (Cevapcici, gekruid gehakt uit de Balkan, smaakt nog steeds erg goed) en het is eenvoudig te maken.

Recept van: Kirsten

 
15 beoordelingen
 
1uur20min

Hollandse stroopwafels, maar dan niet uit een pakje, maar zelfgemaakt! Het vergt een beetje oefening, maar dan is het eigenlijk best makkelijk. Je bakt de wafels, snijdt ze open als ze nog warm zijn en besmeert ze dan met stroop. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Magda

 
51 beoordelingen
 
1uur15min

Recept voor cake. Gewone cake. Voor als je geen pakje cakemeel in huis hebt. Gewoon gemaakt van zelfrijzend bakmeel, boter, suiker en eieren.

Recept van: koekje

 
4 beoordelingen
 
55min

Een eenvoudig te maken quiche met asperges, je gebruikt bladerdeeg als bodem. Zowel groene als witte asperges zijn geschikt, maar je kunt natuurlijk ook een andere groente gebruiken, de basis blijft hetzelfde.

Recept van: Chantal

 
13 beoordelingen
 
1uur40min

Een waterdicht wafel recept dat zacht en krokant tegelijk is. De mogelijkheden zijn eindeloos - serveer met jam en boter voor een eenvoudige traktatie bij het ontbijt, of met slagroom of ijs en fruit voor een heerlijk dessert.

Recept van: Beran

Hollands gebak

 
5 beoordelingen
 
1uur50min

Traditionele appeltaart, waar mijn familie iedere keer weer van geniet. Dit is een lekkere Hollandse appeltaart van goudreinetten met rozijnen en kaneel.

Recept van: Madelief

 
6 beoordelingen
 
35min

Een echte Joodse boterkoek, heerlijk!

Recept van: Marjolein_

 
5 beoordelingen
 
5uur30min

Een heerlijke frisse kwarktaart met limoen. Zonder pakje en met verse ingrediënten. De bodem is gemaakt met kokoskoekjes, maar je kunt ook een andere smaak nemen (bijvoorbeeld bastognekoeken of digestive volkorenkoekjes).

Recept van: Chantal