Recepten

Kip
Kip   (1232)
Pasta
Pasta   (933)
Taart en cake
Taart en cake   (1801)
Soepen
Soepen   (895)
Salades
Salades   (1063)
Brood
Brood   (372)
Hapjes
Hapjes   (915)
Vlees
Vlees   (3256)
Rijst
Rijst   (504)
Aardappels
Aardappels   (883)
Zalm
Zalm   (320)
Fruit
Fruit   (2528)

Trending

 
9 beoordelingen
 
25min

Een heerlijk en makkelijk recept voor pasta met kip, champignons en ui in een romige saus van Boursin®, geserveerd met roergebakken verse spinazie.

Recept van: stroopwafel

 
11 beoordelingen
 
30min

Deze aspergesoep is een van mijn lievelingssoepen en ik verheug me elk jaar weer op het aspergeseizoen, zodat ik deze soep kan maken. Ik heb ook al asperges ingevroren, zodat ik de soep later in het jaar ook nog eens kan maken.

Recept van: Corinna

 
2 beoordelingen
 
35min

Asperges koken is helemaal niet zo moeilijk. Het belangrijkste is om de witte asperges goed te schillen en ze niet te lang te koken. Je kunt er het beste met een mes in prikken om te bepalen of ze gaar zijn. Serveer de witte asperges met een botersaus of hollandaise saus, gekookte aardappelen, ham en eventueel ei. Bekijk ook de video onderaan dit recept.

Recept van: Allrecipes

 
2 beoordelingen
 
1uur15min

Recept om gewone cupcakes te maken. Je hebt hiervoor geen pakje cakemeel nodig. De cupcakes worden gemaakt van zelfrijzend bakmeel, boter, suiker en eieren.

Recept van: Madelief

 
4 beoordelingen
 
20min

Een recept van mijn moeder, echt een klassieker! Het is een basisrecept, je kunt het op allerlei manieren aanpassen naar je eigen smaak.

Recept van: Martin

Recepten voor Koningsdag

 
1 beoordeling
 
15min

Een heel leuk idee voor Koningsdag, aardbeien gedipt in witte chocola en blauwe suiker om zo de kleuren van de vlag te maken.

Recept van: marian

 
1 beoordeling
 
5min

Deze borrelhapjes in de vorm van oranje tulpen sieren elk feestje! Het is lekker, makkelijk en feestelijk Hollands. Leuk voor tijdens het WK of voor Koningsdag!

Recept van: SydCarter

 
1 beoordeling
 
10min

Een makkelijk en superlekker recept voor poffertjes! In dit recept zit geen gist, het hoeft dus niet een uur te rijzen. Er zit zelfrijzend bakmeel in. Wel zo makkelijk. Lekker met een klontje boter en poedersuiker, of stroop.

Recept van: stroopwafel