Recepten

Kip
Kip   (1221)
Pasta
Pasta   (912)
Taart en cake
Taart en cake   (1771)
Soepen
Soepen   (886)
Salades
Salades   (1042)
Brood
Brood   (364)
Hapjes
Hapjes   (905)
Vlees
Vlees   (3259)
Rijst
Rijst   (495)
Aardappels
Aardappels   (871)
Zalm
Zalm   (311)
Fruit
Fruit   (2487)

Trending

 
28 beoordelingen
 
35min

Zo maakte mijn oma altijd gehaktballen, en dan aangebraden in flink wat boter. Wat waren ze lekker! Maar nu heb ik het recept en maak ik ze regelmatig zelf.

Recept van: Chantal

 
2 beoordelingen
 
45min

Boordevol vitaminen en vezels; een gezond en smaakvol alternatief voor gewone friet. Ze zijn het lekkerst op kamertemperatuur. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Christine L.

 
7 beoordelingen
 
10min

Een gezonde en kleurrijke, zomerse salade met de verse smaak van avocado, tomaat en groene paprika. Voor een optimale smaak gebruikt u bij voorkeur grote, rijpe avocado's.

Recept van: JOHNLYNN

 
16 beoordelingen
 
50min

Een snel kipgerecht naar Mexicaans recept, lekker voor een doordeweekse maaltijd. Als pluspunt: het is een eenpansmaaltijd, dus weinig afwas!

Recept van: Carol Alter

 
51 beoordelingen
 
1uur15min

Recept voor cake. Gewone cake. Voor als je geen pakje cakemeel in huis hebt. Gewoon gemaakt van zelfrijzend bakmeel, boter, suiker en eieren.

Recept van: koekje

Gezonde salades

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze heerlijke salade wordt gemaakt van volkoren spelt. Het is erg veelzijdig. Heb je geen boerenkool in huis, gebruik snijbiet, spinazie of een andere groene bladgroente. Geen rode kool? Gebruik een andere kool, of laat het weg.

Recept van: Syd

 
9 beoordelingen
 
15min

Deze salade heb ik al ontelbare keren geserveerd en elke keer vragen ze om het recept. De dressing gebruik ik over veel verschillende salades.

Recept van: ENIGMA497

 
2 beoordelingen
 
45min

Deze gezonde quinoasalade is niet alleen eenvoudig te maken, maar het smaakt ook fantastisch! Stukjes gekookte kipfilet worden geserveerd met quinoa, groenten en smakelijke kruiden. Prima als lunch, diner of als tussendoortje.

Recept van: thomlynn61601