Aspergesoep (33)

  Zoek je een recept voor aspergesoep? We hebben heerlijke recepten voor gebonden aspergesoep, heldere aspergesoep, aspergesoep met zalm en aspergesoep gemaakt van de schillen. Zowel soep met witte asperges, als aspergesoep met groene asperges.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Een eenvoudig recept voor een vegetarische aspergesoep met veel witte asperges erin. Bij ons thuis is dit altijd weer een klassieker tijdens het aspergeseizoen.

  Recept van: Kochnudel

   
  14 beoordelingen
   
  30min

  Deze aspergesoep is een van mijn lievelingssoepen en ik verheug me elk jaar weer op het aspergeseizoen, zodat ik deze soep kan maken. Ik heb ook al asperges ingevroren, zodat ik de soep later in het jaar ook nog eens kan maken.

  Recept van: Corinna

   
  4 beoordelingen
   
  25min

  Een eenvoudige, gebonden soep van witte asperges uit blik of glas, zodat je niet op het aspergeseizoen hoeft te wachten om deze soep te maken. Klaar in een handomdraai.

  Recept van: renettakookt

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Een romige aspergesoep met yoghurt, citroen en Parmezaanse kaas die iedereen lekker zal vinden! Door sojaprodukten te gebruiken kun je het recept veganistisch maken.

  Recept van: NANOOK

   
  2 beoordelingen
   
  35min

  Een roomzachte aspergesoep met een prachtige groen kleur. Heerlijk met een krokant puntje. U kunt de soep ook bereiden met kippenbouillon, maar met groentenbouillon is het een vegetarisch gerecht. De ingrediënten zijn eenvoudig te verdubbelen voor een grotere groep eters.

  Recept van: Pyromommy

  Vergelijkbare receptencollecties

  Asperges
  Asperges   (297)