Een recept nodig voor gist- of zuurdesembrood? Je wilt glutenvrij brood bakken, fruitbrood, stokbrood, maïsbrood, volkoren-, rogge-, of kaasbrood. Iers of Australisch sodabrood, puntjes, bolletjes, pitabrood, naan, ongerezen brood of bagels? Hier vind je ook recepten voor focaccia, aardappelbrood en melkbrood.
Rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan dit zelfgemaakte gistbrood uit de broodmachine. In plaats van 1 eetlepel droge rozemarijn kunt u 3 eetlepels verse, fijngesneden rozemarijn gebruiken.
Dit brood is heerlijk en staat bol van de bananen. Al mijn vrienden en familie vinden mijn bananenbrood heerlijk - getoast is het ook heel lekker. Als je dit recept eenmaal geprobeerd heb dan zul je nooit meer overrijpe bananen weggooien! Bekijk ook de video van dit recept.
Niks speciaals - gewoon lekkere broodjes waar je het water van in de mond gaat lopen, gemaakt van ingrediënten uit de voorraadkast.
Dit is mijn vaders recept voor krentenbrood, met de aanwijzingen van mijn broer Arend (ook bakker) tot een heerlijk recept voor echte Drentse krentenstoet uitgeschreven.
Met dit recept maak je heerlijke witte bolletjes. Ter garnering kun je er voor het bakken sesam- of maanzaad over strooien.