Recepten voor een klein budget (124)

  Ben je student of is je budget beperkt; zoek niet verder. Kook een verrukkelijke maaltijd die niet duur is, of gebruik seizoensproducten het hele jaar rond.

  Probeer deze recepten

   
  3 beoordelingen
   
  30min

  Een uiterst vullende, stevige soep. Ik maak de soep op koude, regenachtige dagen en serveer hem met een snee zelfgemaakt brood. Tip: de soep is perfect om restjes gebraden kip te verwerken of kip die overblijft nadat u bouillon gemaakt hebt. De restjes soep zijn ook heerlijk, maar verdun deze eventueel met wat magere melk of water.

  Recept van: Stephanie G

   
  2 beoordelingen
   
  25min

  Dit spaanse recept voor gebakken brood is een geweldig recept om een oud en droog geworden stokbrood om te toveren in iets heerlijks. Het brood wordt geweekt in melk met kaneel en citroen en dan gebakken in olijfolie. Heerlijk voor een brunch. Bekijk ook de video!

  Recept van: Luis Luna

   
  21 beoordelingen
   
  1uur20min

  Een hemels chocolade dessert met maar twee ingrediënten! En erg makkelijk! Na een paar uur koelen kun je de stijf geworden mousse ook gebruiken om chocoladetruffels te maken.

  Recept van: Polly Welby

   
  16 beoordelingen
   
  10min

  Een ontzettend snelle, makkelijke en heerlijke vegetarische pasta met slechts 5 ingrediënten. Ik maak dit vaak als ik alleen eet en snel iets lekkers op tafel wil hebben.

  Recept van: Gina

   
  10 beoordelingen
   
  45min

  Dit is een Mexicaans gerecht, erg lekker en goedkoop om te maken! Mijn man is er dol op!

  Recept van: Keri

  Video's voor recepten met een klein budget

  • videoTitle
   Torrijas (Spaanse wentelteefjes)

  Vergelijkbare receptencollecties

  Speciaal
  Speciaal   (245)
  Winter
  Winter   (342)
  Kinderen
  Kinderen   (600)