Recepten met havermout (101)

  Zoek je een recept met havermout? Hier vind je recepten voor havermoutkoekjes, havermoutpap, en meer recepten waarin havermout een belangrijk ingrediënt is.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  8uur15min

  Havermout, Griekse yoghurt, amandelmelk, kaneel en perziken laat je een nacht in de koelkast staan voor een overheerlijk ontbijt! Bevat geen geraffineerde suikers, maar er wordt stevia aan toegevoegd. Je kunt ook honing of ahornsiroop gebruiken. Neem verschillende soorten fruit of noten elke keer dat je het maakt, zodat het niet saai wordt. Serveer koud of warm op in de magnetron.

  Recept van: Kristen Bowman

   
  Geen beoordelingen
   
  8min

  Een stevige havermoutpap met de smaak van de herfst in de vorm van pompoenpuree en speculaaskruiden. Een voedzaam en heerlijk begin van de dag! Bekijk de video van dit recept.

  Recept van: JULOYES

   
  14 beoordelingen
   
  35min

  Havermoutkoekjes zoals oma ze bakte; ook leuk en lekker voor kinderen om te maken

  Recept van: Ali

   
  7 beoordelingen
   
  50min

  Ik hou van appeltaart, maar ik ben echt dol op deze appel crumble! Veel makkelijker om te maken dan een taart en onweerstaanbaar lekker als toetje met een bolletje ijs, of gewoon zo. Precies genoeg voor twee personen, dus geen restjes (maar hoe erg zou dat trouwens zijn...)

  Recept van: Nanda

   
  5 beoordelingen
   
  30min

  Zowel kinderen als volwassenen zijn dol op deze krokante koekjes. Ze zijn echt voedzaam, bevatten minder vet en suiker dan de meeste gekochte koekjes en de havermout en rozijnen zorgen voor extra voedingsstoffen en smaak. Maak eventueel een dubbele hoeveelheid deeg en vries de helft in, het blijft 2 maanden houdbaar.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties

  Bulgur
  Bulgur   (33)
  Quinoa
  Quinoa   (56)
  Pudding
  Pudding   (113)