Hoofdingrediënten

We hebben recepten voor vlees, vis en gevogelte, maar ook voor aardappels, pasta en rijst. Wat je ook zoekt, je vindt het hier! Recepten met granen, groenten of fruit als hoofdingrediënt, of een gerecht met eieren, noten of chocola!


Receptencollecties voor hoofdingrediënten

Probeer deze recepten

Dit is een lichtere versie van pasta carbonara. Als u wel een baconsmaak wilt, maar niet de bacon zelf, dan is gerookte zalm een geweldig alternatief!

Recept van: DEBNJAMES

Deze gegratineerde aardappels zijn romig, heerlijk en makkelijk om te maken. De knoflook is optioneel, maar het geeft echt diepte aan de smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Magda

Deze salade heb ik al ontelbare keren geserveerd en elke keer vragen ze om het recept. De dressing gebruik ik over veel verschillende salades.

Recept van: ENIGMA497

Een traditioneel, mild Indiaas recept. Een onvergetelijk gerecht als je het serveert op een bedje van pilavrijst (rijst met kaneel) of basmatirijst met wat Peshwari naan brood

Recept van: Stephen

De toevoeging van gemalen amandelen maakt dat deze cake anders is dan anders. Serveer warm met een lepel slagroom.

Recept van: Priyanka

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Recepten voor moederdag Recepten voor moederdag
  • Rabarber crumble Rabarber crumble
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus