Recepten met kalkoen (206)

  Kalkoen is veelzijdiger dan u denkt! Gebraden kalkoen, of juist geroosterd, gestoofd, in de wok en in een salade. We hebben ook gevulde kalkoen, drumsticks en recepten voor kalkoengehakt, om balletjes, kalkoenburgers, chili con kalkoen en paté te maken.

  Receptencollecties voor kalkoen

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur25min

  De kalkoen blijft mals in dit recept; hij droogt in niet uit en behoudt z’n smaak. Het is ook een goed recept voor kip of piepkuikens.

  Recept van: Star Pooley

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur15min

  Deze eenvoudige gebraden kalkoen kan worden gemaakt op eerste kerstdag zonder al te veel moeite! Ik vul hem meestal met spek, champignons en een kruiden vulling (ook op deze site te vinden). Bewaar de de ingewanden en de hals om een kalkoenbouillon te maken die de basis voor je jus kan vormen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Ita

   
  5 beoordelingen
   
  1uur45min

  Deze smakelijke gehaktballetjes zijn snel verdwenen op een kerstfeest. Mijn moeder maakt ze elk jaar met oud en nieuw, en dat doe ik nu dus ook.

  Recept van: Lara

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Deze vulling voor kalkoen met zijn volle, frisse smaak is verrukkelijk! Het recept volstaat voor een grote kalkoen (voor 6 personen) met nog een restje. In plaats van cranberry's kunt u andere gedroogde vruchten gebruiken.

  Recept van: MissTrixieDelight

   
  2 beoordelingen
   
  3uur15min

  Ik heb dit recept voor een hele gebraden kalkoen uit Engeland. De jus die je kunt maken van het braadvet is heerlijk.

  Recept van: JLamb36

  Video's voor recepten met kalkoen

  • videoTitle
   Gebraden kalkoen

  Vergelijkbare receptencollecties

  Fazant
  Fazant   (18)
  Kip
  Kip   (1235)
  Eend
  Eend   (60)