Recepten voor Koningsdag (44)

  Zoek je een feestelijk recept voor Koningsdag? Hier vind je oranje recepten, zoals oranje tompouce, oranje cocktails, oranje cupcakes, hapjes, snacks, Hollandse recepten in rood, wit en blauw en meer koninklijke recepten voor Koningsdag.

  Probeer deze recepten

   
  6 beoordelingen
   
  20min

  Deze soep is ongelooflijk eenvoudig te maken en je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Het is licht en fris, en je kunt het nog goed invriezen ook.

  Recept van: VCOLLO

   
  4 beoordelingen
   
  3dagen6uur

  Deze oranje taart met koningsmantel heb ik speciaal voor de kroning gemaakt om te vieren dat Willem Alexander en Maxima onze nieuwe koning en koningin zijn!

  Recept van: MariekeWolswijk

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Heerlijke banketbakkersroom tussen laagjes bladerdeeg; een zelfgemaakte tompoes of tompouce. Het glazuur kun je ook oranje maken (met kleurstof) voor Koninginnedag.

  Recept van: Kaybee

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Deze oranje tompouce is bedoeld voor Koninginnedag, maar kan natuurlijk op een ander moment met een andere kleur glazuur ook heel goed gegeten worden. Ondanks de wat uitgebreide bereidingswijze is een zelfgemaakte tompoes toch het lekkerst!

  Recept van: Nanda

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Een makkelijk recept voor cupcakes, feestelijk versierd met fondant in rood, wit, blauw en oranje! Speciaal gemaakt voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

  Recept van: Nanda

  Video's voor recepten voor Koningsdag

  • videoTitle
   Dulce de leche mousse (karamelmousse)
  • videoTitle
   Wortelsoep met verse koriander

  Vergelijkbare receptencollecties

  Tompouce
  Tompouce   (8)
  Hapjes
  Hapjes   (919)
  Snacks
  Snacks   (774)