Kooktechniek

    Hier vind je recepten gerangschikt naar kooktechniek. Of je nou een recept zoekt om te grillen, braden, koken, frituren, pocheren, roerbakken of je wilt iets in de oven, slowcooker of snelkookpan bereiden, je vindt de recepten hier.

    Receptencollecties voor kooktechniek

    Bakken
    Bakken   (6646)
    Barbecue
    Barbecue   (339)
    Braden
    Braden   (348)
    Frituren
    Frituren   (199)
    Grillen
    Grillen   (752)
    Inmaken
    Inmaken   (54)
    Koken
    Koken   (4661)
    Magnetron
    Magnetron   (198)
    Pocheren
    Pocheren   (71)
    Roerbakken
    Roerbakken   (413)
    Slowcooker
    Slowcooker   (163)
    Snelkookpan
    Snelkookpan   (29)
    Stomen
    Stomen   (121)
    Stoven
    Stoven   (868)
    Zonder koken
    Zonder koken   (2147)

    Probeer deze recepten

     
    3 beoordelingen
     
    1uur5min

    Eenvoudig te bereiden, maar toch heerlijk deze quiche met spek, eieren, kaas en ui.

    Recept van: Lynn

     
    1 beoordeling
     
    20min

    Een lekker alternatief voor de pizza die je altijd eet.

    Recept van: SKWms

     
    1 beoordeling
     
    30min

    Farfalle, gestoomde broccoli en Pecorino Romano - Heerlijk!

    Recept van: ANN19

     
    2 beoordelingen
     
    2uur25min

    Een eenvoudige marinade op basis van sojasaus en bruine basterdsuiker met een vleugje citroen en knoflook; dé perfecte zoetzure toevoeging aan een smaakvolle zalmfilet. Zelfs mijn 9-jarige dochter is hier dol op! Bekijk ook de video van dit recept.

    Recept van: tinamenina

     
    3 beoordelingen
     
    1uur45min

    Het is winter en dan krijg ik altijd weer zin Cantonese stoofpot. Stoofpot is niet iets waar je als eerste aan denkt bij de Cantonese keuken, maar zodra het winter in het land is, worden in Zuid-China de claypots (kleipotten) tevoorschijn gehaald. Chinezen geloven namelijk dat eten, gemaakt in een claypot, verwarmend werkt voor je lijf. Ook al daalt de gemiddelde temperatuur in Zuid-China meestal niet onder de 18 graden, toch is het blijkbaar nodig om iets verwarmends te eten :-). De smaken in dit recept zijn typisch Chinees en zijn in Nederland eigenlijk alleen in de verschillende Chinatowns te proeven. De genoemde ingrediënten, zoals de Red Bean Curd, sojabonensaus en rocksugar zul je daarom echt in een toko moeten halen. Het is echter meer dan de moeite waard. Qua smaak heel anders dan Westerse stoofpotten, maar zo verslavend lekker!!!!

    Recept van: RobbertS

    Favorieten van het seizoen

    • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
    • Tiramisu Tiramisu
    • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
    • Kersthapjes Kersthapjes
    • Kerstdesserts Kerstdesserts