Ragout recepten

    Wil je zelf een kalfsragout maken? We hebben ook recepten voor kippenragout, kaasragout, rundvleesragout en zelfs vegetarische ragout.

    15 recepten

    Filter

    Hoofdingrediënten

     
    2 beoordelingen
     
    25min

    Deze kippenragout is snel klaar en smaakt heerlijk met pasta of rijst.

    Recept van: Lidy Nooij

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur20min

    Dit is een heerlijke en snelle manier om restjes kalkoen of kip op te maken. Serveer de romige kalkoen op vierkantjes bladerdeeg als een soort improvisatie van een taart. Of serveer met eiernoedels of rijst.

    Recept van: KARIN

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur20min

    Gebruik restjes kalkoen en maak daar deze makkelijk te maken, romige, genoeglijke pastaschotel van, waar iedereen dol op zal zijn.

    Recept van: ANNOFBEV

     
    Geen beoordelingen
     
    7uur10min

    Everzwijnragout wordt hier met veel knoflook, kruiden en specerijen verwerkt tot een heerlijke, dikke ragout die uitstekend bij polenta past. Serveer met een salade van rucola en radicchio. De bitterheid van deze slasoorten contrasteert met de rijke smaak van de polenta en de vleessaus. Ook gesmoorde groene groenten passen erbij.

    Recept van: Lidy Nooij

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Een heerlijke rundvleesschotel, die haast geen tijd kost om te maken en ook nog eens goedkoop is. linzensoep is het geheim! Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree.

    Recept van: Melanie_Booth

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Sommige mensen denken dat knoedels met champignons slechts een bijgerecht zijn, maar ik denk dat het een volledige vegetarische maaltijd is.

    Recept van: nadia

     
    1 beoordeling
     
    55min

    Deze ragout kunt u als voorgerecht serveren in een pasteibakje of met 2 sneetjes geroosterd wit brood. Als deel van de hoofdmaaltijd kunt u hem gebruiken als saus bij pasta, rijst, aardappels bij vlees.

    Recept van: Olav

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Deze vegetarische ragout kunt u serveren met pasta, rijst of aardappels, in pasteitjes of als vulling voor broodjes.

    Recept van: Olav

     
    Geen beoordelingen
     
    20min

    Deze kaasragout is heerlijk bij pasta of over gekookte of gepureerde aardappels, of om pasteibakjes of bijvoorbeeld tomaten te vullen. Ter variatie kunt in ook 50 gr kaasblokjes vervangen voor 50 gr aan stukjes gesneden ham die u met de rest van de kaas toevoegt.

    Recept van: Olav

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Een stevige winterschotel. U kunt een ragout met vlees, vis of een vegetarische ragout gebruiken om de pureerand te vullen. Een wat stevigere pureerand krijgt u door een ingevette tulband of taartvorm met puree te vullen, deze 20 minuten in de oven te schuiven (240°C/gasstand 9) en de rand vervolgens op een schaal uit te storten.

    Recept van: Olav

    1 / 2

    Vergelijkbare receptencollecties

    Stamppot
    Stamppot   (81)
    Fondue
    Fondue   (27)
    Hamburger
    Hamburger   (44)

    Favoriete videorecepten

    • Perfecte aardappelgratin Perfecte aardappelgratin
    • Trifle van chocolade en kokos Trifle van chocolade en kokos
    • Een koekhuis bouwen Een koekhuis bouwen
    • Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen
    • Stoofperen met rode wijn Stoofperen met rode wijn