Ragout recepten

Wil je zelf een kalfsragout maken? We hebben ook recepten voor kippenragout, kaasragout, rundvleesragout en zelfs vegetarische ragout.

15 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Dit is een heerlijke en snelle manier om restjes kalkoen of kip op te maken. Serveer de romige kalkoen op vierkantjes bladerdeeg als een soort improvisatie van een taart. Of serveer met eiernoedels of rijst.

Recept van: KARIN

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Gebruik restjes kalkoen en maak daar deze makkelijk te maken, romige, genoeglijke pastaschotel van, waar iedereen dol op zal zijn.

Recept van: ANNOFBEV

 
Geen beoordelingen
 
7uur10min

Everzwijnragout wordt hier met veel knoflook, kruiden en specerijen verwerkt tot een heerlijke, dikke ragout die uitstekend bij polenta past. Serveer met een salade van rucola en radicchio. De bitterheid van deze slasoorten contrasteert met de rijke smaak van de polenta en de vleessaus. Ook gesmoorde groene groenten passen erbij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
40min

Een heerlijke rundvleesschotel, die haast geen tijd kost om te maken en ook nog eens goedkoop is. linzensoep is het geheim! Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree.

Recept van: Melanie_Booth

 
Geen beoordelingen
 
40min

Sommige mensen denken dat knoedels met champignons slechts een bijgerecht zijn, maar ik denk dat het een volledige vegetarische maaltijd is.

Recept van: nadia

 
1 beoordeling
 
25min

Deze kippenragout is snel klaar en smaakt heerlijk met pasta of rijst.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
55min

Deze ragout kunt u als voorgerecht serveren in een pasteibakje of met 2 sneetjes geroosterd wit brood. Als deel van de hoofdmaaltijd kunt u hem gebruiken als saus bij pasta, rijst, aardappels bij vlees.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze vegetarische ragout kunt u serveren met pasta, rijst of aardappels, in pasteitjes of als vulling voor broodjes.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
20min

Deze kaasragout is heerlijk bij pasta of over gekookte of gepureerde aardappels, of om pasteibakjes of bijvoorbeeld tomaten te vullen. Ter variatie kunt in ook 50 gr kaasblokjes vervangen voor 50 gr aan stukjes gesneden ham die u met de rest van de kaas toevoegt.

Recept van: Olav

 
Geen beoordelingen
 
40min

Een stevige winterschotel. U kunt een ragout met vlees, vis of een vegetarische ragout gebruiken om de pureerand te vullen. Een wat stevigere pureerand krijgt u door een ingevette tulband of taartvorm met puree te vullen, deze 20 minuten in de oven te schuiven (240°C/gasstand 9) en de rand vervolgens op een schaal uit te storten.

Recept van: Olav

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Stamppot
Stamppot   (82)
Fondue
Fondue   (26)
Hamburger
Hamburger   (42)

Favorieten van het seizoen

  • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
  • Tiramisu Tiramisu
  • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
  • Kersthapjes Kersthapjes
  • Kerstdesserts Kerstdesserts