Recepten voor apple crumble (20)

  Zoek je een recept voor appelkruimel desserts? Hier vind je de lekkerste recepten voor apple crumble, ook wel apple crisp of cobbler genoemd, een dessert bestaande uit gebakken appels met en een knapperige kruimellaag.

  Meer receptencollecties

  Appel
  Appel   (477)
  Amerika
  Amerika   (368)

  Probeer deze recepten

   
  4 beoordelingen
   
  1uur

  Dit is een variatie op de klassieke 'apple crumble' maar dan met noten. Serveer het zo, of met custard of ijs.

  Recept van: JJOHN32

   
  22 beoordelingen
   
  50min

  Een heerlijk dessert van gebakken appels met een stevige, krokante kaneelkruimellaag. Eenvoudigweg het lekkerste recept voor apple crumble! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Olga

   
  7 beoordelingen
   
  50min

  Ik hou van appeltaart, maar ik ben echt dol op deze appel crumble! Veel makkelijker om te maken dan een taart en onweerstaanbaar lekker als toetje met een bolletje ijs, of gewoon zo. Precies genoeg voor twee personen, dus geen restjes (maar hoe erg zou dat trouwens zijn...)

  Recept van: Nanda

   
  3 beoordelingen
   
  50min

  Gebakken appels met een knapperig (koekjesachtig) laagje. Een heerlijk dessert, ruim voldoende voor twee personen! Nog lekkerder als je er een bolletje ijs bij serveert.

  Recept van: Ali

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur15min

  Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar marshmallows zijn echt heel lekker in applecrumble. Je krijgt zo'n mooi goudbruin korstje. Het zoet combineert goed met het zuur van de appels. Echt genieten!

  Recept van: Randy

  Video's voor apple crumble

  • videoTitle
   Apple crumble