Tiramisu (44)

Hier vind je vele varianten van het bekende Italiaanse dessert, Tiramisu. Gemaakt met mascarpone, koffie en amaretto, maar we hebben ook alcoholvrije, of eivrije tiramisu.

Meer receptencollecties

Dessert
Dessert   (1394)
Italië
Italië   (474)

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Als je op zoek bent naar een luxueuze Tiramisu die in een restaurant zo op de menukaart zou kunnen staan, dan heb je hem gevonden. Hij zal zo'n indruk maken dat jouw gasten er de komende jaren over blijven spreken. Hij is eenvoudiger in elkaar te zetten als je een glazen schaal gebruikt.

Recept van: Emily B.

 
2 beoordelingen
 
4uur20min

Dit klassieke Italiaanse recept voor tiramisu is de enige die je nodig hebt. Luchtige mascarpone gelaagd met in espresso gedrenkte lange vingers, met een klein beetje cognac of brandy.

Recept van: Magda

 
6 beoordelingen
 
1uur30min

Deze heerlijke cheesecake is verrassend anders. Net voor serveren bestrooien met geraspte pure chocolade, en hij ziet er nog professioneler uit!

Recept van: Marty

 
5 beoordelingen
 
40min

Zelf gemaakt in kookworkshop, om je vingers bij af te likken... Wij hebben het op een platte schaal gemaakt, maar kan ook heel mooi in een glazen rechthoekige bakvorm. Ontstaan in Italië als ontbijtgerecht, wij kennen het als nagerecht.

Recept van: Ada

 
4 beoordelingen
 
30min

Deze heerlijk lichte en romige versie van Tiramisu maak ik iedere jaar, al 17 jaar lang, ter viering van onze trouwdag. Het is een makkelijk te maken versie van een klassieker, waarbij de rauwe eieren weggelaten worden maar verse aardbeien worden toegevoegd.

Recept van: Linda Miranda

Video's voor Tiramisu

Tiramisu
Tiramisu
Lange vingers
Lange vingers

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart