Tiramisu (44)

  Hier vind je vele varianten van het bekende Italiaanse dessert, Tiramisu. Gemaakt met mascarpone, koffie en amaretto, maar we hebben ook alcoholvrije, of eivrije tiramisu.

  Meer receptencollecties

  Dessert
  Dessert   (1419)
  Italië
  Italië   (482)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur5min

  Als je op zoek bent naar een luxueuze Tiramisu die in een restaurant zo op de menukaart zou kunnen staan, dan heb je hem gevonden. Hij zal zo'n indruk maken dat jouw gasten er de komende jaren over blijven spreken. Hij is eenvoudiger in elkaar te zetten als je een glazen schaal gebruikt.

  Recept van: Emily B.

   
  2 beoordelingen
   
  4uur20min

  Dit klassieke Italiaanse recept voor tiramisu is de enige die je nodig hebt. Luchtige mascarpone gelaagd met in espresso gedrenkte lange vingers, met een klein beetje cognac of brandy.

  Recept van: Magda

   
  8 beoordelingen
   
  1uur30min

  Deze heerlijke cheesecake is verrassend anders. Net voor serveren bestrooien met geraspte pure chocolade, en hij ziet er nog professioneler uit!

  Recept van: Marty

   
  5 beoordelingen
   
  40min

  Zelf gemaakt in kookworkshop, om je vingers bij af te likken... Wij hebben het op een platte schaal gemaakt, maar kan ook heel mooi in een glazen rechthoekige bakvorm. Ontstaan in Italië als ontbijtgerecht, wij kennen het als nagerecht.

  Recept van: Ada

   
  4 beoordelingen
   
  30min

  Deze heerlijk lichte en romige versie van Tiramisu maak ik iedere jaar, al 17 jaar lang, ter viering van onze trouwdag. Het is een makkelijk te maken versie van een klassieker, waarbij de rauwe eieren weggelaten worden maar verse aardbeien worden toegevoegd.

  Recept van: Linda Miranda

  Video's voor tiramisu

  • videoTitle
   Lange vingers
  • videoTitle
   Tiramisu

  Vergelijkbare receptencollecties