Goulash (37)

  Op zoek naar een recept voor goulash? Hier vind je heerlijke recepten voor stevige rundergoulash, goulash met groenten, goulashsoep en meer.

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  5uur40min

  Een heerlijk rijke, smaakvolle stoofschotel uit de slow cooker met een dikke, rode rooksaus. Het gerecht kan de dag tevoren bereid worden. In plaats van pasta kunt u rijst of aardappels nemen.

  Recept van: jellicle

   
  6 beoordelingen
   
  8uur30min

  Deze goulash is heerlijk van smaak en erg makkelijk te maken met behulp van de slowcooker. Je kan eventueel alles de avond van tevoren klaarmaken (eventueel vlees snijden, wortel, ui en paprika snijden); je doet alles de volgende ochtend in de slowcooker en rond etenstijd is je goulash klaar. Erg lekker met aardappelpuree of frieten uit de oven.

  Recept van: Silvia

   
  2 beoordelingen
   
  2uur15min

  Dit klassieke gerecht is heerlijk en verwarmend. Mijn moeder maakte dit toen we klein waren, en we vonden het heerlijk. Kan van goedkopere stukken rundvlees gemaakt worden en wordt toch heel zacht. Voeg extra water toe als de goulash te dik wordt en serveren met crème fraîche of zure room.

  Recept van: ENVIRO2

   
  2 beoordelingen
   
  3uur40min

  Dit goulash recept is mijn standaard gerecht wanneer ik gasten heb. Ik serveer het meestal met pasta en kleurrijke groenten, zodat het bord er kleurrijk uitziet. Als je het de volgende dag opwarmt smaakt het zelfs nog beter.

  Recept van: Julian

   
  2 beoordelingen
   
  2uur40min

  Dit is een stevige rundvlees goulash die afkomstig is uit Bern, Zwitserland. Het bevat veel vlees, groenten en aardappelen. Het smaakt de dag erna nog beter (maar meestal blijft er niks over...).

  Recept van: gela

  Vergelijkbare receptencollecties

  User's IP: 54.80.82.9