Guacamole (26)

  Zelf guacamole maken is niet moeilijk en toch heb je snel een heerlijke snack op tafel. Guacamole wordt gemaakt van avocado en is heerlijk als dip met tortillachips, maar ook als bijgerecht bij een Mexicaanse maaltijd. Je vindt hier vast jouw favoriete guacamole recept. Bekijk ook onze video voor het maken van guacamole!

  Probeer deze recepten

   
  7 beoordelingen
   
  10min

  Guacamole maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt vele varianten, maar dit is een basisversie, en als je het mij vraagt de lekkerste! Maak het grof of fijn, net wat je zelf het lekkerst vindt. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Bob Cody

   
  13 beoordelingen
   
  10min

  Ik maak deze guacamole al heel lang, en hij is echt fantastisch. Door de jaren heen heb ik het recept steeds aangepast tot wat het nu geworden is.

  Recept van: rasckus

   
  2 beoordelingen
   
  1uur10min

  Guacamole zoals je het niet gewend bent, namelijk met mango. Overheerlijk, pittig, kleurrijk en bovenal authentiek Mexicaans!

  Recept van: gema

   
  5 beoordelingen
   
  5min

  Als hapje vooraf, of voor aan het eind van de middag als het avondeten nog even op zich laat wachten. De avocado en de tomaat komen uit Amerika, maar ik zou toch haast denken dat dit de godenspijs van de oude Grieken was.

  Recept van: Marco

   
  2 beoordelingen
   
  5min

  Het geheim van een goede guacamole is - natuurlijk - een goede avocado. De Hass-variant is meestal de beste, en let erop dat de avocado vers is. Serveren met tortillachips of een plateau verse groenten.

  Recept van: PHLOX

  Video's voor guacamole

  • videoTitle
   Guacamole

  Vergelijkbare receptencollecties

  Avocado
  Avocado   (183)
  Hummus
  Hummus   (32)
  Salsa
  Salsa   (83)