Guacamole (26)

Zelf guacamole maken is niet moeilijk en toch heb je snel een heerlijke snack op tafel. Guacamole wordt gemaakt van avocado en is heerlijk als dip met tortillachips, maar ook als bijgerecht bij een Mexicaanse maaltijd. Je vindt hier vast jouw favoriete guacamole recept. Bekijk ook onze video voor het maken van guacamole!

Probeer deze recepten

 
8 beoordelingen
 
10min

Guacamole maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt vele varianten, maar dit is een basisversie, en als je het mij vraagt de lekkerste! Maak het grof of fijn, net wat je zelf het lekkerst vindt.

Recept van: Bob Cody

 
11 beoordelingen
 
10min

Ik maak deze guacamole al heel lang, en hij is echt fantastisch. Door de jaren heen heb ik het recept steeds aangepast tot wat het nu geworden is.

Recept van: rasckus

 
2 beoordelingen
 
1uur10min

Guacamole zoals je het niet gewend bent, namelijk met mango. Overheerlijk, pittig, kleurrijk en bovenal authentiek Mexicaans!

Recept van: gema

 
5 beoordelingen
 
5min

Als hapje vooraf, of voor aan het eind van de middag als het avondeten nog even op zich laat wachten. De avocado en de tomaat komen uit Amerika, maar ik zou toch haast denken dat dit de godenspijs van de oude Grieken was.

Recept van: Marco

 
2 beoordelingen
 
5min

Het geheim van een goede guacamole is - natuurlijk - een goede avocado. De Hass-variant is meestal de beste, en let erop dat de avocado vers is. Serveren met tortillachips of een plateau verse groenten.

Recept van: PHLOX

Vergelijkbare receptencollecties

Avocado
Avocado   (165)
Hummus
Hummus   (31)
Salsa
Salsa   (83)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart