Recepten voor chocoladetaart  (58)

Zoek je een lekker recept voor chocoladetaart? Hier vind je heerlijke recepten voor chocolade-slagroomtaart, chocolade cheesecake, chocoladecake en meer recepten voor taart met chocola.


Meer receptencollecties

Probeer deze recepten

 
1uur5min

Een gegarandeerde hit! We moesten iets zelfgemaakts meebrengen naar een picknick... Dus koos ik voor een verfijnde chocolade taart! Een beetje aardbeiensaus, enkele muntblaadjes en voila! De taart was helemaal op toen ik de picknick verliet!

Recept van: sidoune

 
45min

Perfect voor chocoladeliefhebbers! Een heerlijke cake die eenvoudig te maken is en ook geschikt is voor mensen die geen gluten mogen eten. Serveer de cake warm met wat ijs of slagroom, of strooi er alleen wat poedersuiker overheen. Ik bestuif de cakevorm met wat cacaopoeder zodat er geen witte vlekken op de cake achterblijven en hij helemaal glutenvrij is. Je kunt wat glazuur of gesmolten chocola over de bovenkant gieten. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Shana

Deze klassieke, elegante taart is lekker voor een grote groep. De aangegeven hoeveelheden zijn voldoende voor 3 cakelagen en u kunt ze naar wens glaceren, of met room en/of fruit garneren alvorens de cakelagen op elkaar te leggen.

Recept van: Carol

De toevoeging van gemalen amandelen maakt dat deze cake anders is dan anders. Serveer warm met een lepel slagroom.

Recept van: Priyanka

Deze cake is een absolute must voor elke chocolade fan zoals ik … De cake heet Tenerina. Tenerina betekent “zacht”… De cake is knapperig aan de oppervlakte en is zacht aan de binnenkant. Belangrijk: gebruik een goede kwaliteit pure chocolade minstens 70% cacao … en geniet... O ja, Tenerina is een Italiaans recept :)

Recept van:HettydeVogel

Video's voor chocoladetaart

Eenvoudige chocoladecake zonder meel

Eenvoudige chocoladecake zonder meel

Chocolade Cheesecake zonder bakken

Chocolade Cheesecake zonder bakken

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken