Recepten voor chocoladetaart (83)

  Zoek je een lekker recept voor chocoladetaart? Hier vind je heerlijke recepten voor chocolade-slagroomtaart, chocolade cheesecake, chocoladecake en meer recepten voor taart met chocola.

  Probeer deze recepten

   
  9 beoordelingen
   
  1uur

  Deze klassieke, elegante taart is lekker voor een grote groep. De aangegeven hoeveelheden zijn voldoende voor 3 cakelagen en u kunt ze naar wens glaceren, of met room en/of fruit garneren alvorens de cakelagen op elkaar te leggen.

  Recept van: Carol

   
  8 beoordelingen
   
  45min

  Perfect voor chocoladeliefhebbers! Een heerlijke cake die eenvoudig te maken is en ook geschikt is voor mensen die geen gluten mogen eten. Serveer de cake warm met wat ijs of slagroom, of strooi er alleen wat poedersuiker overheen. Ik bestuif de cakevorm met wat cacaopoeder zodat er geen witte vlekken op de cake achterblijven en hij helemaal glutenvrij is. Je kunt wat glazuur of gesmolten chocola over de bovenkant gieten. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Shana

   
  10 beoordelingen
   
  30min

  De toevoeging van gemalen amandelen maakt dat deze cake anders is dan anders. Serveer warm met een lepel slagroom.

  Recept van: Priyanka

   
  5 beoordelingen
   
  1uur5min

  Een gegarandeerde hit! We moesten iets zelfgemaakts meebrengen naar een picknick... Dus koos ik voor een verfijnde chocolade taart! Een beetje aardbeiensaus, enkele muntblaadjes en voila! De taart was helemaal op toen ik de picknick verliet!

  Recept van: sidoune

   
  4 beoordelingen
   
  4uur15min

  Dit is ons familierecept. Ontzettend rijk en vol van smaak en nog wat klef in het midden. Uitermate geschikt voor een speciale gelegenheid of als je gewoon veel behoefte hebt aan chocola.

  Recept van: jenniferb

  Video's voor chocoladetaart

  • videoTitle
   Chocoladetaart met hazelnoten
  • videoTitle
   Chocolade Cheesecake zonder bakken
  • videoTitle
   Torta Caprese - Italiaanse glutenvrije chocoladecake
  • videoTitle
   Minecraft taart
  • videoTitle
   Minecraft Creeper taart
  • videoTitle
   Eenvoudige chocoladecake zonder meel

  Vergelijkbare receptencollecties