Recepten voor witte chocolade (68)

  Zoek je een recept voor witte chocolade? We hebben witte chocolademousse, cheesecake en chocoladetaart met witte chocolade en nog veel meer.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  15min

  Voor speciale gelegenheden maak ik witte en donkere chocolademousse. Ik houd van beide versies. Voor een zeer speciale gelegenheid, kun je beiden maken zowel een donkere als witte laag in dessertglaasjes voor een zeer indrukwekkende presentatie!

  Recept van: Lilo

   
  17 beoordelingen
   
  1uur10min

  Een traditionele Amerikaanse taart; roodgekleurde chocoladecake met een glazuurlaag van witte chocolade met roomkaas.

  Recept van: PAL

   
  6 beoordelingen
   
  4uur55min

  Dit is een onwaarschijnlijk lekker dessert. De bodem is anders dan anders, maar net zo makkelijk om te maken. De taart hoeft niet gebakken te worden (alleen de bodem) en de witte chocolademousse vulling wordt gemaakt met griekse yoghurt voor een lichte en frisse smaak. Bedekt met een laagje kersenjam ziet de taart er fantastisch uit, maar is vrij eenvoudig om te maken.

  Recept van: Diana

   
  10 beoordelingen
   
  3uur3min

  Een licht, maar toch romig alternatief op de standaard bruine chocolademousse. Dit is een must voor alle chocoladeliefhebbers en een makkelijk toetje na een feestelijke maaltijd.

  Recept van: D Hatzizacharia

   
  6 beoordelingen
   
  25min

  Dit zijn mijn favoriete koekjes; mijn oma bakte deze altijd voor me. Het zijn chocolate chip koekjes met witte stukjes chocola.

  Recept van: Ruth