Kalfsvlees (30)

  Op zoek naar een recept voor kalfsvlees? Hier vind je recepten voor kalfsgehakt, kalfslever, kalfsragout, stoofschotels met kalfsvlees, kroketten en meer recepten met kalfsvlees.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Een heerlijk Duits recept voor gehaktballen. Deze heerlijke hapjes worden geserveerd met een romige mosterd- en kappertjes-saus. Serveer met verse gekookte pasta of rijst.

  Recept van: Kirsten

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Ik heb dit recept bewerkt van een kalfsvlees met Marsala recept uit een restaurant in Bagnione, Italië. Het is eenvoudig en zeer smakelijk. Geplette varkensvlees medaillons in plaats van kalfsvlees worden ook vaak gebruikt in dit recept.

  Recept van: NAN WAUGH

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Als kind at ik al kalfslever, lekker mals en smaakvol. Mijn moeder maakte het minstens een keer in de maand. Het is makkelijk te maken en heerlijk om te eten.

  Recept van: Aldo

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Authentieke Wiener Schnitzel is niet moeilijk om te maken en je hebt er slechts een paar ingrediënten voor nodig. Het belangrijkste is om dunne kalfsfilets te gebruiken en een paar sneetjes te maken, zodat de randjes niet gaan omkrullen tijdens het bakken. Oorspronkelijk een recept uit Oostenrijk, maar bekend en beroemd in heel Duitsland.

  Recept van: Michaela

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur15min

  Een Italiaans recept voor een pasta saus met langzaam gegaard kalfsvlees, knoflook, tomaten en kruiden. In het Italiaans heet het "Paccheri al ragú napoletano." Serveer het liefst met brede pastabuizen (paccheri). Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer goed warm!

  Recept van: Erinn

  Vergelijkbare receptencollecties

  Rosbief
  Rosbief   (26)
  Ossenhaas
  Ossenhaas   (20)
  Biefstuk
  Biefstuk   (71)

  Videorecepten voor taart en cake

  • Regenboogtaart Regenboogtaart
  • Mille feuille (Franse tompouce) Mille feuille (Franse tompouce)
  • Chocolade ganache Chocolade ganache
  • Portokalopita (Griekse sinaasappelcake van filodeeg) Portokalopita (Griekse sinaasappelcake van filodeeg)
  • Cheesecake met citroen Cheesecake met citroen