Kalfsvlees (30)

  Op zoek naar een recept voor kalfsvlees? Hier vind je recepten voor kalfsgehakt, kalfslever, kalfsragout, stoofschotels met kalfsvlees, kroketten en meer recepten met kalfsvlees.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Een heerlijk Duits recept voor gehaktballen. Deze heerlijke hapjes worden geserveerd met een romige mosterd- en kappertjes-saus. Serveer met verse gekookte pasta of rijst.

  Recept van: Kirsten

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Ik heb dit recept bewerkt van een kalfsvlees met Marsala recept uit een restaurant in Bagnione, Italië. Het is eenvoudig en zeer smakelijk. Geplette varkensvlees medaillons in plaats van kalfsvlees worden ook vaak gebruikt in dit recept.

  Recept van: NAN WAUGH

   
  1 beoordeling
   
  1uur10min

  Deze traditionele Argentijnse empanadas komen uit de noordelijke regio. Hoewel rundvlees empanadas gewoonlijk gemaakt worden met gehakt, wordt er in deze versie kalfsschouder gebruikt, wat ze extra sappig en smaakvol maakt.

  Recept van: MariaZoroza

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Als kind at ik al kalfslever, lekker mals en smaakvol. Mijn moeder maakte het minstens een keer in de maand. Het is makkelijk te maken en heerlijk om te eten.

  Recept van: Aldo

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Authentieke Wiener Schnitzel is niet moeilijk om te maken en je hebt er slechts een paar ingrediënten voor nodig. Het belangrijkste is om dunne kalfsfilets te gebruiken en een paar sneetjes te maken, zodat de randjes niet gaan omkrullen tijdens het bakken. Oorspronkelijk een recept uit Oostenrijk, maar bekend en beroemd in heel Duitsland.

  Recept van: Michaela

  Vergelijkbare receptencollecties

  Rosbief
  Rosbief   (26)
  Ossenhaas
  Ossenhaas   (20)
  Biefstuk
  Biefstuk   (71)