Stamppot (81)

  Zin in een stevige stamppot, of juist een frissere, zomerse stamppot? Je vindt hier recepten voor boerenkool, hutspot, zuurkool, stamppot rauwe andijvie, maar ook Ierse stamppot, spinaziestamppot en meer.

  Receptencollecties voor stamppot

  Hutspot
  Hutspot   (11)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Gewoon lekker ouderwets maar lekker met koude dagen.

  Recept van: Jolve

   
  7 beoordelingen
   
  50min

  Een boerenkool stamppot met een Frans smaakje. De stamppot wordt nog lekkerder door de toegevoegde prei, en ik serveer het met kruidenkaas (Boursin®), rookworst, speklapjes, geraspte kaas en augurken.

  Recept van: Ali

   
  9 beoordelingen
   
  35min

  Een stamppot die fris van smaak wordt door de rode bietjes. De bietjes kunnen uit een potje gebruikt worden maar vers en naar eigen smaak bereid is natuurlijk ook lekker! De spekjes geven het geheel een wat pittige smaak. Wat je er verder voor vlees bijgeeft is naar eigen smaak.

  Recept van: Ali

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Ik heb dit recept van mijn moeder gekregen. Ik vond dit recept heel erg lekker toen ik klein was (en nu nog steeds!). Deze stamppot met rauwe andijvie is erg lekker met een bakje appelmoes ernaast.

  Recept van: Marjel

   
  4 beoordelingen
   
  3uur

  Dit recept is voor vlees dat smelt in je mond in een rijk gearomatiseerde jus, perfect aangevuld door de colcannon. Je gezin zal er dol op zijn!

  Recept van: MNIKOLAISEN

  Vergelijkbare receptencollecties

  Zuurkool
  Zuurkool   (58)