Rosbief (26)

Op zoek naar een recept voor rosbief? Hier vind je recepten voor gebraden rosbief, rosbief uit de oven, sandwiches met rosbief en meer recepten voor rosbief.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
2uur25min

Een dikke, krokante laag van gekruid broodkruim houdt de rosbief heerlijk mals. U braadt het vlees met diverse knolgroenten en maakt een heerlijke jus van het vleesvocht in de braadslee.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
1uur40min

Een snelle, eenvoudige marinade en een heerlijk stuk vlees. Eigenlijk zou ik dit recept geheim moeten houden, maar ik moet het gewoon delen!

Recept van: Chef Mike

 
1 beoordeling
 
2uur30min

Dit hapje lijkt erg moeilijk en tijdrovend om te maken, maar het is juist best snel en makkelijk. Een heerlijke amuse van rosbief, roomkaas en bieslook.

Recept van: yvette123

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Het geheim van deze overheerlijke rosbief zit hem in de kooktijd: 20 minuten per 450 gram op 190 graden Celsius/Gasstand 5.

Recept van: RCP80

 
Geen beoordelingen
 
45min

Dit prachtig opgemaakte gerecht is altijd een groot succes! Antipasta in verschillende laagjes dat in vierkantjes gesneden kan worden, zodat u bij elke hap alle ingrediënten proeft. U kunt naar wens groenten toevoegen of veranderen. Serveren met verse ciabatta of een krokant broodje. Eet smakelijk!

Recept van: WMAURO

Vergelijkbare receptencollecties

Biefstuk
Biefstuk   (70)
Ossenhaas
Ossenhaas   (20)
Kalfsvlees
Kalfsvlees   (29)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart