Ossenhaas (20)

  Op zoek naar een recept voor ossenhaas? Hier vind je heerlijke recepten voor gevulde ossenhaas, beef wellington, carpaccio, ossenhaas met pepersaus, fondue en steengrill, en meer recepten met ossenhaas

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  50min

  De moeite waard! Mals en vol van smaak, geweldig voor een feestelijk etentje. Maak de saus een dag tevoren om de bereidingstijd te beperken.

  Recept van: HEBEGEBE

   
  4 beoordelingen
   
  20min

  Een makkelijke saus van rode wijn en sjalot met een vleugje balsamico-azijn wordt over een perfect gebakken biefstukken van de haas gegoten. Geniet ervan met een flesje rode wijn voor een romantisch avondje thuis. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: atsirou

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Rauwe groenten en vruchten zijn bijzonder goede bronnen van essentiële vitaminen en mineralen. Ook deze heerlijke maaltijdsalade biedt een ruim aanbod aan vitale voedingsstoffen en smaakt voortreffelijk dankzij de romige mosterddressing. Geserveerd met knapperig vers brood zorgt de salade voor een gezonde en vullende maaltijd.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Mijn moeder kreeg dit recept van een Koreaanse dame en zij heeft het weer aan mij gegeven. Serveer met rijst of met roergebakken groenten.

  Recept van: CHAMEIL

   
  1 beoordeling
   
  15min

  De klassieke carpaccio met een twist. Heerlijk als voorgerecht voor het kerstdiner, of bij een ander speciaal etentje.

  Recept van: The Painted Chef

  Video's voor recepten met ossenhaas

  • videoTitle
   Biefstuk met sjalot en rode wijnsaus

  Vergelijkbare receptencollecties

  Kalfsvlees
  Kalfsvlees   (30)
  Rosbief
  Rosbief   (26)
  Biefstuk
  Biefstuk   (71)