Recepten voor nasi (21)

  Op zoek naar een recept voor nasi goreng? Hier vind je de authentieke recepten voor nasi goreng, maar ook andere recepten voor nasi en gebakken rijst.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Dit is een van mijn favorieten. Een makkelijk te bereiden gerecht, zonder de traditionele harrewar van het maken van chili pasta, gewoon met vers gesneden chilis / pepers. Heerlijke gebakken rijst met rundvlees in nog geen 30 minuten op tafel! En alle ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar! Verwen jezelf met dit heerlijke, typisch Aziatische gerecht.

  Recept van: FlavoursOfSingapore

   
  2 beoordelingen
   
  30min

  Dit Maleisische gerecht van omelet gevuld met nasi met kip, wordt in Indonesië ook gegeten (Nasi Goreng Amplop). Eenvoudige gebakken rijst met kip, omwikkeld met omelet. Dit wordt veel verkocht in eetstalletjes in Maleisië en vaak geserveerd met komkommer, tomaat en chilisaus of ketchup.

  Recept van: Suhara

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Dit is een zoutarm recept. Uiteraard kan men zelf het zout toevoegen, maar door de kruiden is zout niet nodig.

  Recept van: FrédeGroot

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Dit is een makkelijk recept voor nasi, helemaal als je nog een restje gekookte rijst hebt en een voorgesneden groentepakket voor nasi gebruikt. Serveer met pindasaus, kroepoek en eventueel een omelet en katjang pedis (pittige nootjes).

  Recept van: stroopwafel

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  In dit Indonesische recept combineert u rijst met varkensvlees, groenten, steurgarnalen en reepjes omelet tot een uitstekende maaltijd. Serveer met een groene salade met een dressing op basis van verse gember.

  Recept van: Lidy Nooij

  Vergelijkbare receptencollecties

  Azië
  Azië   (549)
  Indonesië
  Indonesië   (127)