Recepten voor Boeuf Bourguignon

  Zoek je een recept voor een authentieke Boeuf Bourguignon, of ook wel beef bourgignon genoemd? Je vindt hier diverse recepten voor deze heerlijke stoofschotel met rundvlees.

  6 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Bereidingstijd

  Wereldkeuken

   
  8 beoordelingen
   
  7uur

  Dit is een makkelijk recept voor boeuf bourguignon, al jaren een favoriet in onze familie.

  Recept van: cheap chef

   
  2 beoordelingen
   
  8dagen18uur

  Dit klassieke gerecht uit de bistro mag eigenlijk niet ontbreken in een goede receptenverzameling. Dit is een traditioneel recept, waarin een aantal basiskooktechnieken gebruikt worden. Boeuf Bourguignon is, zoals alle stoofschotels, heel geschikt om een dag van tevoren te bereiden. Lekker makkelijk en de smaak wordt er alleen maar beter op.

  Recept van: HV

   
  1 beoordeling
   
  2uur20min

  Deze Franse runderstoofschotel is perfect voor als je gasten krijgt. Ik bereid het vlees meestal een dag vantevoren, zodat ik het alleen nog maar hoef op te warmen, dan smaakt het zelfs nog lekkerder. Heerlijk met aardappelpuree en in ieder geval een goeie fles Bourgogne.

  Recept van: Christine

   
  1 beoordeling
   
  3uur20min

  Dit is mijn eigen versie van Beef Bourguignon, ik maak het meestal op zondag tijdens de winter en ik serveer het met gekookte aardappelen. Iedereen in mijn familie houdt van dit gerecht want het rundvlees en groenten smelten in je mond en de saus is goddelijk!

  Recept van: christin2007

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur20min

  Dit is mijn versie van boeuf bourguignon. Ik doe er altijd veel knoflook en een fatsoenlijke rode wijn bij. Serveer met aardappelpuree of knapperig brood. Ik vind het de volgende dag altijd beter smaken, dus het is de moeite waard om het vooruit te maken als je gasten krijgt. Je kan het ook goed invriezen.

  Recept van: cuistot2008

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur25min

  Niet de tijd om uren in de keuken te staan voor een runderstoofpot? Hier is een snelle en vereenvoudigde versie van de beroemde boeuf bourguignon. Ik voeg ook graag pastinaak of koolraap toe (maar kinderen vinden pastinaak vaak lekkerder, want die is zoeter).

  Recept van: matoutina

  1 / 1

  Vergelijkbare receptencollecties

  User's IP: 54.224.108.85