Paasbrunch  (63)

Een feestelijke paastafel is het halve werk tijdens de paasdagen. Je vindt hier heerlijke recepten voor de paasbrunch of het paasontbijt.


Receptencollecties voor paasbrunch

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Ik bak elk jaar een paasbrood (paasstol). Meestal meteen twee, zodat ik er eentje weg kan geven aan vrienden of collega's.

Recept van: sophie

Deze muffins zijn extra groot en ontzettend lekker. Ik verdubbel het recept meestal en vul de muffinvormpjes helemaal met beslag zodat ze lekker groot worden. Voeg eventueel ook extra bosbessen toe als u dat lekker vindt!

Recept van: Colleen

Door de kardemom ruiken de broodjes net zo lekker als dat ze smaken. Met elk paasfeest vragen familie en vrienden of ik ze wil maken. En met de broodbakmachine is het zo gedaan!

Recept van: Princess of her Castle

Een grappige uitvoering van een eenvoudig recept voor gevulde eieren. Erg geschikt voor Pasen, ziet er aantrekkelijk uit tussen de andere hapjes.

Recept van:anna77

Een brood moet een halfuur afkoelen voordat het gesneden kan worden, maar bolletjes kunnen binnen een paar minuten uit de oven gegeten worden, nog lekker warm. Het deeg kan natuurlijk ook in de broodmachine gemaakt worden.

Recept van:Marco

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Recepten voor moederdag Recepten voor moederdag
  • Rabarber crumble Rabarber crumble
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus