Paasontbijt  (21)

Een feestelijke paastafel is het halve werk tijdens de paasdagen. Je vindt hier heerlijke recepten voor de paasbrunch of het paasontbijt.


Receptencollecties voor paasontbijt

Probeer deze recepten

Met een gekookt ei of een chocolade ei in het midden van dit paasbrood heb je een prachtig brood voor de paastafel of om weg te geven.

Recept van: babsi_s

 
20min

Een bijzonder recept voor een brunch, gepocheerde eieren geserveerd op geroosterd brood met ham en zelfgemaakte hollandaisesaus. Voor de variatie kun je in plaats van ham ook spek, gerookte zalm of spinazie gebruiken. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Lauren

Door de kardemom ruiken de broodjes net zo lekker als dat ze smaken. Met elk paasfeest vragen familie en vrienden of ik ze wil maken. En met de broodbakmachine is het zo gedaan!

Recept van: Princess of her Castle

 
40min

Ik kon eens een nacht niet slapen en toe heb ik verschillende manieren uitgeprobeerd om hardgekookte eieren te maken en heb ik dit proces bedacht. Je proeft de azijn of zout niet, maar dat zorgt er wel voor dat het velletje van de eierschaal oplost zodat je de eieren makkelijker kan pellen.

Recept van: Ken

 
1uur25min

Op zondag en met Kerstmis en Pasen is de bakker niet open. Het deeg kan natuurlijk ook in de broodmachine gemaakt worden.

Recept van:Marco

Vergelijkbare receptencollecties

Plaats een foto

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek