Witte kool (64)

  Zoek je een recept voor witte kool? We hebben recepten voor stamppot met wittekool, ovenschotels, salade met witte kool, en nog veel meer recepten met witte kool.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Deze stamppot is eenvoudig te bereiden, maar smaakt er zeker niet minder om! U kunt de stamppot ook serveren met verse worst, rookworst of gebraden karbonaadjes. Voeg in dat geval geen (of iets minder) kaas toe.

  Recept van: Olav

   
  2 beoordelingen
   
  9uur

  Deze Spaanse stoofpot is een hartige, complete maaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht en soep. Smaakt heerlijk tijdens koude winterdagen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Luis Luna

   
  4 beoordelingen
   
  3uur

  Dit recept is voor vlees dat smelt in je mond in een rijk gearomatiseerde jus, perfect aangevuld door de colcannon. Je gezin zal er dol op zijn!

  Recept van: MNIKOLAISEN

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Een spannende mix van varkensvlees, groenten en kruiden, gewikkeld in rijstvellen en vervolgens krokant gebakken. Heerlijk knapperig zonder frituur! Een fantastisch borrelhapje waarmee u vast en zeker indruk maakt.

  Recept van: Rayna

   
  2 beoordelingen
   
  4uur

  Een stevige soep, ideaal voor een koude winterse dag. Hij is nog lekkerder als je hem een dag van te voren maakt, dan in de koelkast zet en hem vlak voordat je hem serveert weer opwarmt.

  Recept van: Carol Fetsco

  Video's voor recepten met witte kool

  • videoTitle
   Gevulde koolrolletjes
  • videoTitle
   Cocido Madrileno

  Vergelijkbare receptencollecties

  Zuurkool
  Zuurkool   (58)
  Rode kool
  Rode kool   (49)
  Paksoi
  Paksoi   (40)