Glazuur voor vlees en vis

Hier vind je recepten voor geglazuurde vleesgerechten zoals gebraden ham met honing-mosterdglazuur of zalm met sinaasappelglazuur.

16 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

 
2 beoordelingen
 
2uur30min

Deze gebraden ham kost nauwelijks inspanning om te maken, maar smaakt heerlijk!

Recept van: DOJAGRAM

 
1 beoordeling
 
30min

Gebakken zalmfilet is ongelooflijk lekker met deze glazuur op basis van balsamico, knoflook, honing, witte wijn en Franse mosterd.

Recept van: ISYBEL

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een eenvoudige, krokante glazuur voor geroosterd varkensvlees. Heerlijk met geroosterde groenten en appelmoes.

Recept van: Christine L.

 
Geen beoordelingen
 
5uur30min

De glazuur geeft een prachtige glans aan de kalkoen. Dit is een imposant gebraden kalkoenrecept voor een onvergetelijk kerstdiner.

Recept van: Christine L.

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Ik heb dit recept gevonden in een oud kookboek uit 1890 maar heb het een beetje aangepast. Het is een recept voor gebraden ham die net zo lekker is als toen.

Recept van: MIKAZUKI

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze glazuur is heerlijk om over kip, biefstuk of vis te strijken. Je kan het ook als dipsaus gebruiken.

Recept van: Jill Lopez

 
Geen beoordelingen
 
10uur

Met de smaak van abrikoos, honing en mosterd is dit een feestelijke gebraden ham, perfect voor het kerstdiner.

Recept van: KINCATT

 
Geen beoordelingen
 
35min

Kippenborst ingewreven met verse rozemarijn en vervolgens gesauteerd en gesmoord in een saus op basis van sinaasappelsap, witte wijn en ahornsiroop (of honing). Met deze heerlijk volle glazuur bereidt u een elegante, snelle maaltijd. Om te serveren: de kip op een bedje gekookte rijst leggen en een lepel saus erover schenken. Heerlijk met gestoomde asperges of peultjes.

Recept van: LINDA W

 
Geen beoordelingen
 
4uur15min

Ik garandeer succes op het kerstdiner met dit gebraden kalkoen recept! Garneer met verse tijm, rozemarijn en laurierblad. Gebruik je favoriete worst vulling voor dit recept.

Recept van: Stacy M. Polcyn

 
Geen beoordelingen
 
50min

Het glazuur voor de zalm wordt gemaakt van sinaasappelsap, gember en balsamico azijn. Met jasmijnrijst en asperges wordt het een bijzondere maaltijd voor een zomeravond.

Recept van: LINDA W.

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Pindasaus
Pindasaus   (35)
Pesto
Pesto   (105)

Favorieten van het seizoen

  • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
  • Tiramisu Tiramisu
  • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
  • Kersthapjes Kersthapjes
  • Kerstdesserts Kerstdesserts